top of page
Aparate Oksigjeni Devilbiss per perdorim ne shtepi
Aparate Aerosoli me bateri
Koncentrator oksigjeni 10 litra ne minute
Cough assist
Aparate CPAP
Aerobika OPEP
Aparate oksigjeni 5 litra ne minute
Auto CPAP Resmed
Auto CPAP per apnene e gjumit
BIPAP Resmed
Maska per CPAP
Kujdesi Respirator

KUJDESI RESPIRATOR 🫁

Breath Again 🫁. Ne jemi prane jush ne problemet tuaja respiratore. Ekselenca jone e kombinuar me teknologjine lider ne kujdesin e shendetit tuaj respirator. Devilbiss, Monaghan Med, Resmed. Quality Matters Made in USA

Kujdesi Respirator eshte e para kompani Shqiptare e dedikuar vetem per kujdesin e shendetit tuaj respirator. Nese probelemi juaj eshte Apnea e Gjumit, COPD, Insuficenca Respiratore si pasje e probleme ne mushkeri apo ato neurovaskulare ekspertiza jone e gjere do te jete prane jush ne cdo hap. Kontaktoni me mjeket tane dhe Breath Again bashke me Kujdesin Respirator

Home: Welcome
Home: Product Slider

RRETH NESH

TEKNOLOGJIA AMERIKANE NE NDIHMEN TUAJ

Ne themeluam Kujdesi Respirator  me qellim te vetem: cilesia me e mire per shendetin tuaj. Pasioni jone per ekselence eshte themeli jone dhe e ardhemja prane jush. Breath Again

RM-AirSense-10-FH-Autoset-CPAP-37405-1.png
Home: About Us
Home: Instagram